Over ons

In 1994 startte Cas van der Vlugt, zoals veel beginnende ondernemers, vanaf de zolderkamer als een klein eenmansbedrijf. Toentertijd onder de naam Ontwerp-, calculatie- en tekenburo van der Vlugt.

Reeds na 2 jaar was er behoefte aan een ruimere werkomgeving ten gevolge van een alsmaar toenemende stroom van opdrachtgevers en projecten. Er werd verhuisd naar een kantoorruimte van 50 m² in het toenmalige bedrijvencentrum Flora in Rijnsburg.

Na een gestage verdere groei kwam in 2002 een kantoorruimte in Noordwijk beschikbaar (van 125 m²) welke uitstekend paste bij de aard van de werkzaamheden, diensten en de ontwikkeling van het bedrijf.
In Noordwijk kreeg het bedrijf de beschikking over onder andere een archiefruimte, een spreekkamer, een eigen opgang, een grote kantoortuin en ruime parkeergelegenheid.
In deze periode werd tevens de bedrijfsnaam gewijzigd in Ontwerpburo van der Vlugt B.V.

Sinds eind 2014 is Sander van der Vlugt, de zoon van Cas, ook werkzaam binnen het bedrijf. Deze volgende generatie zal in de toekomst zorgen voor de voortzetting van de diensten en werkzaamheden.

Vanaf 2017 is Ontwerpburo van der Vlugt verhuisd naar ander (eigen) onderkomen met dezelfde faciliteiten als reeds aanwezig waren. Deze kantoorruimte is gevestigd in bedrijventerrein “Klei-Oost” in Rijnsburg.

Ontwerpburo van der Vlugt B.V. is vanaf de start een grote diversiteit  van opdrachtgevers van dienst geweest en mag het zich nog steeds verheugen op een trouwe klantenkring en een constante toestroom van nieuwe opdrachtgevers.