Zorghotel Casa Carmeli

LL62exterieur01Edited_srcset-largeIn een tijd dat bejaardenhuizen hun deuren sluiten, starten de zusters Karmelietessen in Vogelenzang binnenkort met een woon- en ’thuis-zorg’voorziening voor ouderen in hun klooster in Vogelenzang, het huidige Casa Carmeli.

Binnen de bestaande bouw was de uitdaging om zoveel mogelijk comfort te creëren met zo min mogelijk aanpassingen.

Het zorghotel bestaat uit drie gebouwen, welke ieder afzonderlijk een eigen CV-installatie en warmwatervoorziening krijgen. Doormiddel van natuurlijke toevoerlucht via gevelroosters en mechanische afzuiging worden de woningen geventileerd.

Ontwerpburo van der Vlugt is betrokken bij het ontwerp en advisering t.a.v. de sanitaire installaties, centrale verwarming, mechanische afzuiging en de elektrotechnische installaties. Hierbij verzorgen wij een bestek incl. tekeningen. Later dit jaar zullen wij de uitvoering van de werkzaamheden begeleiden.

Locatie: Vogelenzang