Woonzorgzone Hillegom – Zorgcentrum Nieuw Bloemswaard

De woonzorgzone Hillegom ibg_project_1s opgebouwd uit drie bouwdelen. Het zorgcentrum was
hiervan het grootste onderdeel.

De complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties zijn door ons ontworpen en uitgewerkt in een bestek plus bestekstekeningen. Tevens zorgden wij voor de begeleiding tijdens de bouw.

Het betreft een verzorgingshuis voorzien van meerdere warmtepompen (t.b.v. de luchtbehandeling) en HR107 ketels voor de laagtemperatuur verwarming. Op het dak zijn zonnecollectoren opgesteld waarmee warm tapwater wordt geproduceerd.

De verlichting in het gebouw bestaat uit LED-armaturen. De elektrotechnische installatie is opgebouwd uit een noodstroomaggregaat, brandmeld-/ontruimingsinstallatie, zusteroproepsysteem, inbraakalarm en data/telefonie installaties.

Locatie: Hillegom